Bijzondere opties

  • Lichtmetalen velgen Nervastella 16"
  • Airco met elektronische regeling
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Cruise control

Alles over de auto

Over de Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Kilometerstand 158.124 km
Bouwjaar oktober 2004
Kleur beige
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Cabriolet
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 4
APK geldig tot 08 juli 2025
Kenteken 58-PR-BD
Wegenbelasting € 216 tot € 235 per kwartaal

De najaarsactie bij Vlastuin Auto is begonnen! Dat betekent dat onze auto’s tijdelijk tegen extra scherpe prijzen te koop staan. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime gezinswagen, dit is hét moment om langs te komen. We hebben een breed aanbod, voor elk wat wils.

De kortingen gelden zolang de voorraad strekt, dus wacht niet te lang! Kom gerust langs voor een proefrit of om ons aanbod te bekijken. Bij Vlastuin Auto weet je zeker dat je kwaliteit krijgt, nu voor een nog betere prijs!

Prijs op basis van meeneemprijs! Kijk bij de afleverpakketten naar de mogelijkheid voor het aanschaffen van diverse afleverpakketten, bijvoorbeeld met BOVAG-garantie. De verkoopadviseur kan u begeleiden bij het maken van uw keuze.

VlastuinAuto heeft meer dan 200 occasions op voorraad. Bij ons kiest u voor kwaliteit, auto’s met originele en over het algemeen lage kilometerstanden, geen schade auto’s en de meeste occasions zijn bij dealers onderhouden. Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en wij zorgen ervoor dat de auto klaar staat om desgewenst ook een proefrit te kunnen maken. Inruil van uw huidige auto is altijd bespreekbaar. Bel of mail voor het maken van een afspraak. U kunt ons ook bereiken via Whatsapp op nummer: 06-21996340.

We delen graag onze kennis om u goed te adviseren bij de aankoop van een occasions. U bent van harte welkom in onze showroom om onze service te ervaren. De koffie wordt bij ons vers voor u gezet en we serveren daarbij een lekker chocolaatje!

Disclaimer: Onze auto’s worden geplaatst middels een occasion manager platform. Optielijsten worden automatisch ingevuld. Zeker bij importauto’s vanuit het buitenland zijn samenstellingen van uitvoeringen vaak anders. Vraag daarom bij een eventuele aankoop altijd of de voor u belangrijke opties daadwerkelijk aanwezig zijn. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele (spel)fouten of OPTIE fouten in de tekst! Neem contact op voor de exacte uitvoering! Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 135 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1998cc
Topsnelheid 205 km/h
Gewicht 1.365 kg
Trekgewicht 1.200 kg
Wielbasis 252 cm
Lengte 436 cm
Breedte 178 cm
Hoogte 140 cm

Opties

Overige
Lichtmetalen velgen Nervastella 16" Buitenspiegels elektrisch inklapbaar centrale vergrendeling met afstandsbediening Radio 4x15W met CD-speler
Interieur
Airco met elektronische regeling Cruise control Elektrische ramen achter Stuurbekrachtiging Armsteun voor Passagiersstoel in hoogte verstelbaar Boordcomputer Stuur verstelbaar Regensensor Hoofdsteunen voor en achter Elektrische ramen voor Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Binnenspiegel automatisch dimmend
Exterieur
Lichtmetalen velgen 16" Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Buitenspiegels in carrosseriekleur Buitenspiegels van binnenuit verstelbaar Getint glas Bumpers in carrosseriekleur Elektrisch bedienbare kap mistlampen voor
Veiligheid
Airbag bestuurder Anti Blokkeer Systeem Bandenspanningscontrolesysteem Airbag(s) side voor Airbag passagier Alarm klasse 1(startblokkering) Elektronische remkrachtverdeling
Infotainment
Audioinstallatie met cd-speler

Milieu

Energielabel
Verbruik (gemiddeld) 8.2 liter per 100km
Verbruik (snelweg) 6.5 liter per 100km
CO2 uitstoot 196 gram per kilometer
Heb je een vraag?
Neem dan contact met mij op
+31 (0)318 57 1233
NL
Totaal € 1.850
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 1.850

Enthousiast over Vlastuin Auto?

Bel, mail of app met een van onze collega’s om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!